Buka ménu utama

Yudanagara nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cihideung, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Yudanagara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaTasikmalaya
KacamatanCihideung



Gnome-home.svg