Buka ménu utama

Yudha Karya Jitu, Rawa Jitu Kidul, Tulang Bawang

Yudha Karya Jitu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Rawa Jitu Kidul, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Yudha Karya Jitu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanRawa Jitu Kidul

Citakan:Rawa Jitu Kidul, Tulang Bawang


Gnome-home.svg