Buka ménu utama

Yukum Jaya, Terbanggi Besar, Lampung Tengah

Yukum Jaya nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Terbanggi Besar, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Yukum Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanTerbanggi Besar

Citakan:Terbanggi Besar, Lampung Tengah


Gnome-home.svg