Buka ménu utama

Yuzan Fujita (藤田 雄山? babar taun 1949) nyaéta gubernur Hiroshima Prefecture Jepang, munggaran kapilih taun 1993.[rujukan?] Asalna Minami-ku, Hiroshima tur lulus ti Keio University, saméméhna di House of Councillors di Diet of Japan saprak taun 1989 keur sa-periode saméméh kapilih jadi guberner.[rujukan?]

RujukanÉdit