Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1910-an 1920-an 1930-an 1940-an 1950-an 1960-an 1970-an
Taun: 1946 1947 1948 - 1949 - 1950 1951 1952

Taun ka-1949 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Nu ngadegÉdit

Paguron luhurÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit