Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 1010-an 1020-an 1030-an 1040-an 1050-an 1060-an 1070-an
Taun: 1045 1046 1047 - 1048 - 1049 1050 1051

Taun ka-1048 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit