Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1120-an 1130-an 1140-an 1150-an 1160-an 1170-an 1180-an
Taun: 1149 1150 1151 - 1152 - 1153 1154 1155

Taun ka-1152 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit