Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1120-an 1130-an 1140-an 1150-an 1160-an 1170-an 1180-an
Taun: 1152 1153 1154 - 1155 - 1156 1157 1158

Taun ka-1155 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit