Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1220-an 1230-an 1240-an 1250-an 1260-an 1270-an 1280-an
Taun: 1256 1257 1258 - 1259 - 1260 1261 1262

Taun ka-1259 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit