Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1230-an 1240-an 1250-an 1260-an 1270-an 1280-an 1290-an
Taun: 1258 1259 1260 - 1261 - 1262 1263 1264

Taun ka-1261 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit