Taun ka-13 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 10-an SM  0-an SM  0-an  - 10-an -  20-an  30-an  40-an

Taun: 10     11    12  - 13 -  14  15  16

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit