Taun ka-14 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 10-an SM  0-an SM  0-an  - 10-an -  20-an  30-an  40-an

Taun: 11     12    13  - 14 -  15  16  17

KajadianEdit

Nu babarEdit

Nu pupusEdit

Poé peréEdit

Tumbu luarEdit