Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 100-an 110-an 120-an 130-an 140-an 150-an 160-an
Taun: 133 134 135 - 136 - 137 138 139

Taun ka-136 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian Édit

Nu babar Édit

Nu pupus Édit

Poé peré Édit

Tumbu luar Édit