Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1400-an 1410-an 1420-an 1430-an 1440-an 1450-an 1460-an
Taun: 1436 1437 1438 - 1439 - 1440 1441 1442

Taun ka-1439 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianEdit

Nu babarEdit

Nu pupusEdit

Poé peréEdit

Tumbu luarEdit