Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1410-an 1420-an 1430-an 1440-an 1450-an 1460-an 1470-an
Taun: 1439 1440 1441 - 1442 - 1443 1444 1445

Taun ka-1442 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Tumbu luarÉdit