Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1440-an 1450-an 1460-an 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an
Taun: 1472 1473 1474 - 1475 - 1476 1477 1478

Taun ka-1475 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit