Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1440-an 1450-an 1460-an 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an
Taun: 1475 1476 1477 - 1478 - 1479 1480 1481

Taun ka-1478 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit