Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 120-an 130-an 140-an 150-an 160-an 170-an 180-an
Taun: 148 149 150 - 151 - 152 153 154

Taun ka-151 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit