Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an 1530-an 1540-an 1550-an
Taun: 1518 1519 1520 - 1521 - 1522 1523 1524

Taun ka-1521 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

=Jeneng rajaÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit