Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an 1530-an 1540-an 1550-an
Taun: 1524 1525 1526 - 1527 - 1528 1529 1530

Taun ka-1527 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit