Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an 1530-an 1540-an 1550-an
Taun: 1526 1527 1528 - 1529 - 1530 1531 1532

Taun ka-1529 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit