Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1550-an 1560-an 1570-an 1580-an 1590-an 1600-an 1610-an
Taun: 1577 1578 1579 - 1580 - 1581 1582 1583

Taun ka-1580 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit