Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1550-an 1560-an 1570-an 1580-an 1590-an 1600-an 1610-an
Taun: 1579 1580 1581 - 1582 - 1583 1584 1585

Taun ka-1582 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit