Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1560-an 1570-an 1580-an 1590-an 1600-an 1610-an 1620-an
Taun: 1593 1594 1595 - 1596 - 1597 1598 1599

Taun ka-1596 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian Édit

Nu babar Édit

Nu pupus Édit

Poé peré Édit

Tumbu luar Édit