Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1560-an 1570-an 1580-an 1590-an 1600-an 1610-an 1620-an
Taun: 1595 1596 1597 - 1598 - 1599 1600 1601

Taun ka-1598 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit