Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1620-an 1630-an 1640-an 1650-an 1660-an 1670-an 1680-an
Taun: 1647 1648 1649 - 1650 - 1651 1652 1653

Taun ka-1650 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit