Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1620-an 1630-an 1640-an 1650-an 1660-an 1670-an 1680-an
Taun: 1649 1650 1651 - 1652 - 1653 1654 1655

Taun ka-1652 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit