Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1640-an 1650-an 1660-an 1670-an 1680-an 1690-an 1700-an
Taun: 1668 1669 1670 - 1671 - 1672 1673 1674

Taun ka-1671 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit