Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1640-an 1650-an 1660-an 1670-an 1680-an 1690-an 1700-an
Taun: 1670 1671 1672 - 1673 - 1674 1675 1676

Taun ka-1673 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit