Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1650-an 1660-an 1670-an 1680-an 1690-an 1700-an 1710-an
Taun: 1683 1684 1685 - 1686 - 1687 1688 1689

Taun ka-1686 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit