Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1650-an 1660-an 1670-an 1680-an 1690-an 1700-an 1710-an
Taun: 1684 1685 1686 - 1687 - 1688 1689 1690

Taun ka-1687 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian édit

Nu babar édit

Nu pupus édit

Poé peré édit

Tumbu luar édit