Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1690-an 1700-an 1710-an 1720-an 1730-an 1740-an 1750-an
Taun: 1719 1720 1721 - 1722 - 1723 1724 1725

Taun ka-1722 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit