Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1690-an 1700-an 1710-an 1720-an 1730-an 1740-an 1750-an
Taun: 1722 1723 1724 - 1725 - 1726 1727 1728

Taun ka-1725 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit