Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1770-an 1780-an 1790-an 1800-an 1810-an 1820-an 1830-an
Taun: 1803 1804 1805 - 1806 - 1807 1808 1809

Taun ka-1806 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit