Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1780-an 1790-an 1800-an 1810-an 1820-an 1830-an 1840-an
Taun: 1813 1814 1815 - 1816 - 1817 1818 1819

Taun ka-1816 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit