Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1790-an 1800-an 1810-an 1820-an 1830-an 1840-an 1850-an
Taun: 1817 1818 1819 - 1820 - 1821 1822 1823

Taun ka-1820 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit