Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1790-an 1800-an 1810-an 1820-an 1830-an 1840-an 1850-an
Taun: 1826 1827 1828 - 1829 - 1830 1831 1832

Taun ka-1829 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit