Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1800-an 1810-an 1820-an 1830-an 1840-an 1850-an 1860-an
Taun: 1831 1832 1833 - 1834 - 1835 1836 1837

Taun ka-1834 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit