Taun ka-19 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 10-an SM  0-an SM  0-an  - 10-an -  20-an  30-an  40-an

Taun: 16     17    18  - 19 -  20  21  22

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit