Taun ka-20 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 0-an SM  0-an  10-an  - 20-an -  30-an  40-an  50-an

Taun: 17     18  19  - 20 -  21  22  23

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit