Buka ménu utama
Koréa Kidul kira-kira 100.000 km2.

Pikeun nulungan ngabandingkeun ordo ukuran wewengkon-wewengkon géografis, ditémbongkeun di handap sababarahana nu legana di antawis 100.000 km2 jeung 1.000.000 km2.

Citakan:Area