Abad: abad ka-2 - abad ka-3 - abad ka-4
Dékade: 210-an 220-an 230-an 240-an 250-an 260-an 270-an
Taun: 243 244 245 - 246 - 247 248 249

Taun ka-246 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit