Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 280-an 290-an 300-an 310-an 320-an 330-an 340-an
Taun: 310 311 312 - 313 - 314 315 316

Taun ka-313 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit