Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 280-an 290-an 300-an 310-an 320-an 330-an 340-an
Taun: 313 314 315 - 316 - 317 318 319

Taun ka-316 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit