Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 310-an 320-an 330-an 340-an 350-an 360-an 370-an
Taun: 344 345 346 - 347 - 348 349 350

Taun ka-347 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit