Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 310-an 320-an 330-an 340-an 350-an 360-an 370-an
Taun: 345 346 347 - 348 - 349 350 351

Taun ka-348 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit