Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 320-an 330-an 340-an 350-an 360-an 370-an 380-an
Taun: 348 349 350 - 351 - 352 353 354

Taun ka-351 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit