Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 360-an 370-an 380-an 390-an 400-an 410-an 420-an
Taun: 393 394 395 - 396 - 397 398 399

Taun ka-396 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit