Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 360-an 370-an 380-an 390-an 400-an 410-an 420-an
Taun: 394 395 396 - 397 - 398 399 400

Taun ka-397 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit