Taun ka-4 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 20-an SM  10-an SM  0-an SM  - 0-an -  10-an  20-an  30-an

Taun: 1     2    3    - 4 -  5  6  7

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit